Connect with us

National

STENOGRAME. Cum îşi spiona Nichita iubita şi trimitea oamenii să încerce PATUL. Detalii incredibile din dosar

Published

on

Gheorghe Nichita şi Adina Samson, foto RTV

Gheorghe Nichita şi Adina Samson, foto RTV

Detalii incredibile ies la iveală din referatul procurorilor prin care se cere arestarea preventivă a primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, cel care şi-a pus la punct un adevărat serviciu de spionaj. Din interceptările existente la dosar reiese modul cum Nichita îşi fila iubita, apelând chiar la clanul Cordunenilor cu misiunea de a-i speria prietenii acesteia. Un adevărat delir în stemogramele prezentate de procurori, care mai arată cum Nichita cerea informaţii despre un om de afaceri britanic: “Mă interesează toată viaţa lui”.

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, va fi prezentat vineri Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, el fiind retinut pentru mai multe fapte.

Primarul este acuzat că “abuzând de funcţia deţinută, respectiv primar al Municipiului Iaşi şi în scopul obţinerii, pentru sine a unui folos necuvenit, a solicitat unor lucrători ai Poliţiei Locale Iaşi, instituţie aflată în subordinea sa, să efectueze acţiuni de supraveghere operativă a unor persoane folosind personalul şi bunurile aflate în dotarea acestei instituţii”.

“Pentru a cunoaşte exact deplasările pe care le efectuează persoanele și cu cine se întâlnesc acestea Nichita Gheorghe a instigat mai mulţi funcţionari publici cu funcţii de conducere din cadrul Poliţiei Locale a Mun. Iaşi să efectueze supravegheri operative şi investigative. În acest sens, printre funcţionarii publici se numără Hliboceanu Liviu Mihai, directorul general al instituţiei şi Avîrvarei Ştefan, şef serviciu”, se arată în referatul DNA.

În referat sunt redate discuţiile din data de 15.03.2015, când Nichita Gheorghe îi solicită lui Avîrvarei Ştefan, efectuarea unor verificări în Mun. Cluj – Napoca pentru obţinerea de date şi informaţii despre Wolsey Robert, scrie stiripesurse.ro.

„NICHITA GHEORGHE: Ştefane, băieţii ăia ai noştri nu pot să vadă la Cluj despre el toate amănuntele, toate datele?

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Păi da nu ştiu, ce să mai… să-i trimit până acolo?

NICHITA GHEORGHE: Da, adică mă interesează toată viaţa lui.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Aha.

NICHITA GHEORGHE: Cu cine este…

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Haideţi c-am să încerc.

NICHITA GHEORGHE: E însurat, nu-i însurat, are soţie aici, nu are aici, are la Londra, unde-o are…

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Încerc să aflu, am să vorbesc cu ei şi nu ştiu, mâine să-i trimit.

NICHITA GHEORGHE: Da, păi vreau cât mai rapid, îmi trebuie într-o zi, două să ştiu totul.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da.

NICHITA GHEORGHE: Dacă nu reuşeşti spune-mi, că trimit pe altcineva dacă nu.”

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad