Connect with us
banner ad

Sport

Farul Constanţa – FCM Dorohoi 1-3. Colban&Co s-au salvat matematic de la retrogradare

Published

on

fcmdorohoi-farulconstanta7

FCM Dorohoi s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Constanţa şi a scăpat de emoţiile retrogradării, cu două meciuri înainte de finalul sezonului. Elevii lui Vespazian Colban au făcut o repriză secundă de excepţie, reuşind să marcheze de trei ori.

După victoria cu 5-1 de pe teren propriu în faţa Farului, FCM Dorohoi s-a deplasat la Constanţa pentru meciul retur. Cu un avans de şase puncte în faţa „marinarilor”, dorohoienii aveau nevoie de un egal pentru a se salva matematic de la retrogradare. În schimb, echipa de la malul mării era condamnată să învingă pentru a mai spera la menţinerea în eşalonul secund.

Constănţenii au făcut o primă repriză bună, şi-au creat câteva ocazii de a marca şi au înscris în miinutul 45 prin Enciu, în urma unui corner.

În pauza mecului, Colban a reuşit să-i trezească pe elevii săi iar în minutul 55 Alex Ghiviziu reuşeşte egalare printr-un şut la colţul scurt, din interiorul careului. Zece minute mai târziu, acelaşi Ghiviziu reuşeşte dubla în urma unei bâlbâieli a defensivei constănţene.

Deşi avea avantaj pe tabelă, Colban a riscat şi l-a trimis în teren pe golgheterul Edi Sandu, incomplet refăcut după o accidentare. Mutarea s-a dovedit inspirată pentru că în minutul 80, atacantul dorohoian a marcat pentru 1-3. Acesta a fost scorul final al partidei iar FCM Dorohoi s-a salvat matematic de la retrogradare şi trimis pe Farul Constanţa în barajul pentru menţinerea în Liga a II-a.

Farul: I. Dinu – Băjan, D. Ciobanu, Al. Grigoraş, M. Cristoiu, M. Enciu, Giurgiu, Szalkai, Cionac, Fl. Pătraşcu (cpt.), M. Jianu

Rezerve: C. Nanu – Cl. Popa, R. Neagoe, Ochia, Sescioreanu, Buzea, Muscă
Antrenor: Marian Dinu

FCMDorohoi: Hărăguţă – Cososchi, G. Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu, Atudorei, Barabaş
Rezerve: Listaru – Aug. Ivaşcă, Juncănaru, Ed. Sandu, Amarinei, Mateiuc, Stancoschi
Antrenor: Vespazian Colban

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )