Connect with us

Sport

FC Botoșani mai are nevoie de șase puncte pentru a scăpa definitiv de emoţiile retrogradării

Published

on

fc botosani - otelul gol croitoru (4)

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoșani și-a făcut calculele și spune că echipa sa mai are nevoie de şase puncte pentru a nu mai avea emoţii în privinţa retrogradării. În opinia tehnicianului botoşănean, cu 43 de puncte, roş-alb-albaştrii pot termina sezonul la mijlocul clasamentului.

Cele şase puncte ar putea fi obţinute în următoarele două partid când FC Botoşani va juca pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi CSMS Iaşi.

„Eu cred că ne mai trebuie şase puncte. Pentru a scăpa de orice emoţie, mai avem nevoie de încă şase puncte. La final se poate dovedi şi altceva dar cu 43 de puncte ai asigurat un loc în prima ligă”, a spus Leo Grozavu la Look TV.

Cât priveşte locurile de Europa League, Grozavu a declarat încă o dată că FC Botoşani nu este pregătită pentru a participa într-o astfel de competiţie.

„O repet de fiecare dată când mi se pune această întrebare, FC Botoşani nu a avut şi nici nu are obiectiv cupele europene. La final vom vedea ce se va întâmpla dar în niciun caz nu suntem pregătiţi pentru un asemenea obiectiv. Mai sunt opt etape, încă mai avem de făcut puncte pentru a ne asigura prezenţa în prima ligă, pentru a ne asigura o poziţie cât mai bună în clasament. Cupele europene sunt un obiectiv mult prea îndrăzneţ pentru Botoşani în momentul de faţă”, a mai spus Leo Grozavu la LookTV.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad