Connect with us

Evenimente

Elevii au luat cu asalt sediul Jandarmeriei Botoşani

Published

on

jandarmerie copii

Miercuri, 08 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani și-a deschis porțile pentru vizitatori. Activitatea a avut loc în sprijinul programului ,,Școala altfel”, sute de elevi și cadre didactice vizitând, între orele 09.00 – 14.00, sediul inspectoratului din municipiul Botoșani, str.I.C. Brătianu, nr.110 – 112.

Cu această ocazie au fost organizate ateliere de prezentare a tehnicii și mijloacelor din dotare și un tur la unității, jandarmii oferindu-le explicații despre misiunile pe care le execută.

De asemenea, vizitatorilor le-a fost prezentat un exercițiu demonstrativ cu câinii de serviciu.

Tinerii care doresc să urmeze o carieră de jandarm au primit informațiile necesare de la lucrătorii Biroului Resurse Umane, care le-au prezentat oferta educațională și condițiile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească, în cadrul celei de-a XIII – a ediții a programului ,,Job Shadow Day”.

,,Job Shadow Day” îi ajută pe tineri să înţeleagă diverse opţiuni de carieră  şi să găsească mai uşor  un răspuns la întrebările: ,, Ce vreau să devin după ce termin şcoala? Unde vreau să lucrez? Care este cel mai potrivit loc de muncă pentru mine?”

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad