Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Până duminică avem un Paşte fericit”

Published

on

valeriuiftime fcbt-gaz

Principalul finanţator al FC Botoşani este mulţumit de victoria în faţa formaţiei Consordia Chiajna dar nu şi de prestaţia echipei. Cu toate acestea, Valeriu Iftime speră că jocul va deveni mai bun în următoarele partide iar FC Botoşani va scăpa de emoţiile retrogradării.

În acelaşi timp, oficialul botoşănean şi-a exprimat nemulţumirea vis-a-vis de faptul că spectatorii l-au apostrofat pe Mihai Bordeianu pentru penaltyul ratat în prima repriză.

„Nu îmi dau seama dacă a fost un şoc. Credeţi că dacă noi luam bătaie astăzi, era linişte? Oamenii ăştia plecau acasă liniştiţi? Eu am spus într-un mod realist, fără să dau o săgeată către Leo. Toată lumea ştie ce a făcut aici  şi cât a muncit. Nu e politica mea de a schimba dar dacă luam bătaie era o problemă. S-a întâmplat să bate, am fost mai buni, am avut noroc, am avut şi ghinion. Una peste alta, Botoşaniul a fost superioară astăzi. Nu pot să spun că astăzi am jucat bine. Încă mai avem nevoie de rodaj. Echipa poate să se descătuşeze. Îmi pare rău pentru Mihai Bordaianu că a ratat într-un momet dificil şi îmi pare rău că oamenii nu înţeleg că este un copil care trebuie încurajat şi nu poţi să-l scoţi afară în fluierături. Lumea te duce pe umeri sau te calcă în picioare. Ăsta e omul schimbător. Până duminică avem un Paşte fericit”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad