Connect with us

Sport

Fostul şef al arbitrilor din România a fost condamnat la trei ani de închisoare. Valeriu Iftime: „Se pare că în faţa legii toţi suntem egali. Este lecţia pe care trebuie să o învăţăm”

Published

on

vasile-avram

Vasile Avram, fost presedinte CCA. Foto Prosport.ro

Potrivit Prosport.ro, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis azi ca Vasile Avram să fie condamnat la 3 ani de închisoare în Dosarul Mită în Elicopter.

Confrom procurorilor, în timp ce era observaor de joc la meciul dintre ASA Tg. Mureş şi Univ. Cluj, Avram ar fi primit de la Sorin Ţerbea, între timp decedat, 19.000 de euro pentru a delega arbitri agreaţi de ardeleni. În plus Avram ar fi beneficiat si de transport cu elicopterul pe ruta Bucuresti Târgu Mureş şi retur.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani spune că regretă faptul că Vasile Avram a ajuns după gratii dar în acelaşi timp este de acord cu aplicarea legii.

„Orice om care este condamnat… îmi pare rău pentru omul ca atare şi mai ales astăzi când condamnăm oameni în săptămâna mare. Pe de altă parte îmi pare bine că legea începe să funcţioneze în România şi aş fi mai încrezător dacă această lege nu s-ar aplica discreţionar şi nu ar avea conotaţii politice sau de alt gen. Dacă domnul Avram a fost condamnat pe drept, până la urmă culegem ce semănăm şi nu cred că ar trebui să comentăm legea. Dacă acum câţiva ani condamnam un om politic, era o tragedie. Acum se pare că în faţa legii toţi suntem egali. Este lecţia pe care trebuie să o învăţăm toţi indiferent pe scaunul, pe starea sau funcţia pe care o avem. Îmi pare rău pentru el ca om”, a spus Valeriu Iftime.

Interesant este că la meciul dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna, unul dintre asistenţi a fost Valentin Avram, fiul fostului preşedinte CCA. În momentul în care a ajuns la vestiare, acesta a aflat că tatăl său a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad