Connect with us

Economic

Ponta: „Se va reduce TVA la 20% de la 1 iunie”

Published

on

ponta in parlament foto realitatea

Premierul Victor Ponta şi-a anunţat colegii din conducerea PSD că s-a decis la nivelul Guvernului ca TVA să fie redusă de la 1 iunie la 20%, pentru aceasta urmând să dea o Ordonanţă de Urgenţă.

Surse din PSD au declarat pentru gândul că pesediştii au fost informaţi de premierul Victor Ponta şi de ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, că s-a decis la nivel guvernamental ca TVA să fie redusă cu 20%, începând cu 1 iunie, înainte de intrarea în vigoare a noului Cod Fiscal şi cod de procedură fiscală.

Ponta nu a dorit să dea această informaţie şi în conferinţa de presă de la partid, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, afirmând că această decizie urmează să fie luată în cursul zilei de azi sau mâine.

„Am discutat despre situaţia actuală după primul trimestru. Avem o colectare mult peste aşteptări a veniturilor la bugetul de stat. Aceasta situaţie ne permite să mergem mai departe cu ideea de a avea o relaxare fiscală legată de TVA chiar înainte de intrarea în vigoare a Codului Fiscal înainte la 1 ianuarie”, a afirmat Victor Ponta.

Cteşte mai mult pe Gândul.info 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad