Connect with us

Sport

Leo Grozavu: „Indiferent de ce va fi noi trebuie să câştigăm meciul cu Chiajna. Indiferent de arbitraj, noi trebuie să câştigăm. Indiferent de vreme, noi trebuie să câştigăm”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani va întâlni miercuri după amiază formaţia Concordia Chiajna într-un meci în care echipa antrenată de Leo Grozavu nu are voie să facă niciun pas greşit. După şapte meciuri în care a înregistrat patru remize şi trei înfrângeri, FC Botoşani a coborât pe locul opt şi s-a apropiat de zona retrogradării.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani este nemulţumit de faptul că echipa nu a câştigat niciun meci în 2015 şi spune că următoarele jocuri vor fi foarte importate pentru realizarea obiectivului.

„Nu e presiune dar din cele şapte etape nu am obţinut nicio victorie. Suntem afectaţi şi ne dorim să se întâmple cât mai rapid. Nu am pierdut jocuri multe dar nici nu am câştigat ceea ce e o problemă. Meciurile care trebuie tranşate sunt cu echipele cu care ne batem pentru a rămâne în prima ligă. Sunt anumite lucruri care nu funcţionează aşa cum trebuie. Nu trebuie să căutăm scuze. Indiferent de ce va fi noi trebuie să câştigăm meciul cu Chiajna. Indiferent de arbitraj, noi trebuie să câştigăm. Indiferent de vreme, noi trebuie să câştigăm, indiferent de absenţele pe care le vom avea, noi trebuie să câştigăm. Ar trebui să avem orgoliul rănit că nu am câştigat de şapte etape. Nu este o situaţie plăcută dar sper să recucerim locul şapte”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Vom încerca să punem presiune, să atacăm. Botoşaniul nu stă la cutie şi să încerce contraatacul. Nu îmi aduc aminte să ne fi dominat vreo echipă. Sunt câţiva jucători incerţi. Este o săptămână cu trei jocuri, s-a acumulat şi o stare de oboseală”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad