Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Eu spun că este cea mai proastă echipă a lui Dinamo, de când îi ştiu eu. E clar că noi am pierdut două puncte”

Published

on

valeriuiftime fcbt-gaz

Finanţatorul echipei FC Botoşani consideră că punctul obţinut pe terenul formaţiei Dinamo este un rezultat pozitiv chiar tot el a afirmat că la ora actuală „câinii” au cea mai slabă echipă din istorie.

„Eu  zic că 0-0 este OK. Şi Dinamo slabă, şi noi slabi. Nu a fost un fotbal deosebit. E clar că noi am pierdut două puncte. Am avut trei ocazii pe care puteam să le fructificăm dar şi ei puteau să marcheze. Eu mă mulţumesc cu egalul din seara asta şi ne pregătim serios pentru următorul meci. Sper să trecem peste starea asta de neputinţă. Batin era cu poara goală, a ieşit şi portarul din poartă, numai să o nimereşti. E ratare de om zăpăcit complet. Orice fotbalist care are un pic de atenţie dă gol acolo. Avem o presiune psihică”, a spus Valeriu Iftie care a adăugat:

„Eu spun că este cea mai proastă echipă a lui Dinamo, de când îi ştiu eu. Mai slabi ca acum nu puteau să fie. Atâtea greşeli, atâta ineficienţă… Ei aşteptau să-i atacăm noi”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad