Connect with us

Sport

Valeriu Iftime va plafona salariile la FC Botoşani: „Nu ar trebui să fie mai mari de 5000 de euro. Eu garantez că echipele care dau contracte mari se vor dezechilibra”

Published

on

valeriuiftime birou920

FC Botoşani va avea aceeaşi politică salarială şi în următoarele sezoane. Finanţatorul Valeriu Iftime spune că nu va oferi jucătorilor contracte mai mari de 5000 de euro lunar şi consideră că multe echipe vor avea avea probleme majore deoarece trebuie să plătească sume uriaşe la bugetul statului.

În plus, oficialul botoşănean spune că fotbalul va ajunge într-o normalitate şi în România iar cluburile vor fi obligate să cheltuiască doar în limita veniturilor. Până acum, multe cluburi ofereau contracte mari dar nu plăteau şi obligaţiile către bugetul statului. Între timp, lucrurile au intrat în normalitate iar cluburile cu datorii au ajuns în insolvenţă.

„Eu nu vreau să mai cresc salariile la Botoşani şi e un sfat pentru toţi cei care cheltuiesc bani în fotbal. Suntem într-o disproporţie teribilă între economie şi realitatea fotbalului. Din punctul meu de vedere, salariile nu ar trebui să fie mai mari de 5000 de euro. Eu garantez că echipele care dau contracte mari se vor dezechilibra. În afară de Steaua care a încasat bani din cupele europene, celelalte echipe care plătesc contracte mari vor avea probleme. Sunt locuri unde comunităţile locale dau foarte mulţi bani. Mai mult de 400.000 de euro nu ai cum să-i cheltuieşti ţinând de modul cum este legislaţia în momentul de faţă”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad