Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Nu cred că hopul nostru este meciul de la Dinamo. Ruptura finală este meciul cu Chiajna”

Published

on

valeriuiftime brasov

Principalul finanţator al FC Botoşani a avut mai multe discuţii în ultima perioadă cu Acsinte&Co şi a încercat să-i motiveze pentru următoarele meciuri din acest campionat. Valeriu Iftime consideră că echipa are nevoie de o victorie după care jocul se va schimba radical şi vor apărea rezultatele.

Oficialul botoşănean a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor, înaintea partidei cu Dinamo. El le-a transmis că nu este o tragedie dacă nu câştigă în Ştefan cel Mare dar în schimb va fi deranj mare dacă fac vreun pas greşit în jocul cu Chiajna, de pe teren propriu.

„Traversăm o perioadă proastă dar e o perioadă care nu este greu de explicat. Am avut mai multe discuţii cu băieţii. Eu nu cred că hopul nostru este meciul de la Dinamo. Ei trebuie să înţeleagă că un egal sau un eşec la Dinamo nu este ruptura finală. Ruptura finală este meciul cu Chiajna. Eu cred că a fost foarte bună pauza asta pentru noi. Nouă ne trebuie o primă victorie şi apoi se schimbă lucrurile”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad