Connect with us
banner ad

Sanatate

Sindicaliştii din sănătate au protestat în faţa Prefecturii şi Consiliului Judeţean FOTO

Published

on

protest sanatate (9)

Zeci de angajati din Spitalul Judetean de Urgenta au iesit, astazi la pranz in strada. Aceştia s-au adunat in fata Prefecturii si Consiliului Judetean si si-au cerut drepturile. Ei vor bonuri de masa, salarii mai mari, dar si conditii decente de munca in unitatile medicale.

In plus, protestatarii au atras atentia si asupra numarului insuficient de salariati din Spitalul Judetean de Urgenta.In timpul protestului cei circa 80 de angajati au purtat banderole si pancarte cu diferite mesaje, precum:”Vrem bonuri de masa”, “Vrem o finantare mai buna”, “Vrem promovarea asistentilor in grad principal”.

“Solicitam garantarea locului de munca. Oamenii muncesc peste normativ, un asistent lucreaza pentru doi-trei asistenti,.un infirmier asigura pentru trei infirmieri, ingrijitori pot spune ca nu exista. Fac un apel la cei care asigura sistemul de sanatate,daca vor sa aiba un act medical de calitate pentru asigurati, pentru oamenii care i-au votat, pentru oamenii care ii reprezinta”, a declarat Lia Temciuc, lider Sanitas.

O intalnire intre liderii sindicali, reprezentantii Consiliului Judetean si Prefecturii va avea loc in scurt timp la Prefectura. Se vor discuta si se vor lua decizii in ceea ce priveste rezolvarea problemelor din sanatate.

protest sanatate (3) protest sanatate (22) protest sanatate (21) protest sanatate (20) protest sanatate (18) protest sanatate (17) protest sanatate (16) protest sanatate (15) protest sanatate (14) protest sanatate (10) protest sanatate (9) protest sanatate (6)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )