Connect with us
banner ad

Evenimente

Percheziţii în 12 locaţii din judeţul Botoşani. Poliţiştii au descins la mai mulţi contrabandişti de ţigări

Published

on

politie mascati1

Poliţiştii botoşăneni desfăşoară, în această dimineaţă, douăsprezece percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

Astăzi, 31 martie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Botoşani – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare 12 mandate de percheziţie.

Activităţile se defăşoară simultan la imobile şi autovehicule din municipiul Botoşani, precum şi de pe raza comunelor Blândeşti şi Stăuceni, judeţul Botoşani şi au drept scop probarea activităţii infracţionale a şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

UPDATE Poliţiştii au identificat şi ridicat peste 600 de pachete de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina pentru care suspecţii nu deţineau documente justificative şi despre care cunoşteau că provin din activităţi de contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

De asemenea, au fost identificate mijloace de probă, pe baza cărora s-a stabilit că în perioada noiembrie 2014 – martie 2015, persoanele bănuite ar fi deţinut şi comercializat, alte peste 900 de pachete de ţigarete de contrabandă.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )