Connect with us
banner ad

Politica

Florin Ţurcanu reacţionează: „Nu negociez cu nimeni președinția Consiliului Județean”

Published

on

florin turcanu24oct

După două zile în care au fost multe polemici în PNL, ca urmare a deciziei lui Florin Ţurcanu de a demisiona din funcţia de co-preşedinte PNL, lându-i astfel locul fratelui săi, liderul liberalilor a reacţionat. El susţine că nu negociază îndepărtarea lui Sorescu de la CJ Botoşani deşi s-a vehiculat că împreună cu Verginel Gireadă au un astfel de plan.

„Pentru a pune punct tuturor speculațiilor și informațiilor sub formă de zvonuri apărute în mass-media locală, îmi rezerv dreptul de a face următoarele clarificări: nu negociez cu nimeni președinția Consiliului Județean. Gheorghe Sorescu a preluat, cu girul consilierilor județeni, mandatul de președinte, drept pentru care susțin în continuare ideea că va face tot ceea ce depinde de dumnealui pentru a conduce corect administrația județeană. Încă o dată îi urez succes în ducerea la îndeplinire a tuturor proiectelor pentru Botoșani.

Am decis să fiu cât mai puțin vizibil în viața politică, date fiind acțiunile din ultima perioadă, și doresc ca acest lucru să fie respectat. Opiniile legate de președinția partidului sau de oricare funcție sau acțiune mi le-am exprimat în cadrul ședințelor de partid, de aceea resping orice acuzație de impunere a anumitor decizii, de negociere a unor funcții sau de dezbinare a Organizației Județene a PNL Botoșani”, a fost reacţia lui Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )