Connect with us
banner ad

Sport

O nouă competiţie în campionatul judeţean de fotbal. Mai mulţi primari şi conducători de cluburi înfiinţează Liga Comunelor. „S-a schimbat conducerea AJF, au intrat arbitrii şefi şi e mai grav”

Published

on

rachiti-luceafarul

Mai mulţi primari din judeţul Botoşani sunt decişi să-şi facă propria competiţie de fotbal, începând din vara acestui an. Ei nu vor să îşi mai înscrie echipele în Liga a IV-a sau Liga a V-a, competiţii organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, deoarece sunt nemulţumiţi de arbitraje.

Unul dintre iniţiatorii proiectului „Liga Comunelor” este Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş. Acesta a retras echipa din Liga a IV-a deoarece era nemulţumit de calitatea arbitrajelor şi a costurilor prea mari impuse de AJF.

„Pot să se supere pe mine domnii arbitri care arbitrau în campionatul judeţean. Eu am renunţat datorită lor şi datorită golănelilor cu convenţiile civile pe care le-a făcut domnul Calistru. Nu am mai vrut să-şi bată joc de munca noastră. S-a schimbat conducerea AJF, au intrat arbitrii şefi şi e mai grav. Noi avem discuţii să facem Liga Comunelor. Dacă joci în campionatul judeţean şi termini pe primul loc, ce faci? Ai bani să joci în Liga a III-a? Pentru distracţie este suficient să facem noi Liga Comunelor, să arbitreze profesorii de sport. Nu vreau să mai fie încrâncenările care erau în trecut. Acest proiect va fi demarat din vara acestui am. Putem face inclusiv nişte proiecte pentru sprijinirea sportului de masă”, a spus Costel Romanescu.

Printre iniţatorii acestui proiect se numără şi Petrică Filip, preşedintele clubului Luceafărul Mihai Eminescu. Acesta şi-a dorit funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal dar candidatura sa a fost respinsă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )