Connect with us
banner ad

Administratie

Peste 1000 de kilograme de deşeuri electrice şi electronice au fost colectate pe raza municipiului

Published

on

deseuri electronice512

Urban Serv, în parteneriat cu Ecotic, a desfăşurat o campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice, pe raza municipiului Botoşani.  Potrivit reprezentanţilor Urban Serv, campania a avut succesul scontat, mulţi botoşăneni aducând echipamentele electrice şi electrocasnice vechi.

„Împreună cu societatea Ecotic, reprezentanta producătorilor de echipamente electrice şi electronice în România, am desfăşurat o campanie care s-a soldat cu un succes din punct de vedere al cantităţii colectate. S-au colectat peste 1100 de kilograme de echipamente de natură electrice şi electronice. De asemenea, a fost un succes din punct de vedere al numărului locuitorilor municipiului care au venit în zona caravanei şi au fost informaţi. Această acţiune şi-a atins scopul atât din punct de veder al cantităţii cât şi al informării şi conştientizării populaţiei cu priviire la valorificarea şi reutilizarea produselor de acest gen. Aceste echipamente conţin foarte multe substanţe toxice. Noi am avut anul trecut două campanii. În toamnă vom mai avea încă o campanie în municipiul Botoşani. Asociaţia Ecotic doreşte să se exindă şi la nivel de judeţ iar noi sperăm să fim colaboratorii lor”, a spus Simion Drelciuc.

Societatea Urban Serv va colecta produse electronice şi electrocasnice şi în afara campaniilor. Pentru produse gen maşină de spălat sau frigider, angajaţii Urban Serv vor veni la locuinţele botoşănenilor. Cât priveşte celelalte tipuri de produse, acestea pot fi predate la punctele de colectare din municipiu.

„În unicipiul Botoşani sunt trei puncte de colectare a deşeurilor electrice şi electronice. Echipamentele pot fi predate la punctele respective. Cei care au echipamente mai mari, ne pot contacta la dispecerat iar de două ori pe lună, o maşină a Urban Serv va trece şi va colecta aceste deşeuri”, a adăugat directorul general al Urban Serv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )