Connect with us
banner ad

Sport

Leo Grozavu: „Am intrat sub zodia ghinionului”

Published

on

leo grozavu

Norocul de care a avut parte FC Botoşani în sezonul trecut şi chiar în turul campionatului s-a dus iar în 2015 echipa pregătită de Leo Grozavu nu a reuşit nicio victorie în meciurile oficiale. A jucat şase partide şi are trei egaluri şi trei înfrângeri.

FC Botoşani a început promiţător returul. A remizat la Mediaş într-un meci pe care l-a controlat aproape în totalitatea. A urmat un nou meci bun contra formaţiei Petrolul numai că ploieştenii s-au impus dintr-un penalty uşor acordat de Alexandru Tudor. În minutul 94 al meciului cu Petrolul, la scorul de 0-1, Vaşvari a ratat un penalty iar din acel moment a început declinul. În etapa a treia, FC Botoşani a fost învinsă la pas de Astra Giurgiu, într-un meci în care căpitalul Florin Acsinte a fost eliminat încă din prima repriză. Au urmat partidele cu Oţelul şi Univ. Cluj în care FC Botoşani nu a convins, obţinând doar două puncte.

Oficialii FC Botoşani şi-au pus mari speranţe în meciul cu ASA Tg. Mureş, o echipă aflată pe val. Elevii lui Leo Grozavu nu au făcut un meci slab dar nici nu au practicat acelaşi joc agresiv din turul campionatului. FC Botoşani a pierdut cu 2-1 iar după şase meciuri din retur are doar trei puncte.

În Liga I urmează o pauză de două săptămâni doarece naţionala României va disputa meciul cu Insulele Feroe. În această perioadă, Leo Grozavu va încerca să rezolve o parte din problemele care au fost în debuzul returului.

„Nu ştiu dacă vine bine această pauză. Nu putem spune că băieţii nu îşi doresc sau nu încearcă să facă mai mult. Diferenţa de experienţă face de multe ori ca rezultatul să se încline în favoarea adversarului. Tg. Mureş a avut două ocazii şi ne-au marcat două goluri. Cu Petrolul a fost la fel. Nu ştiu dacă am intrat sub zodia ghinionului dar asta este. Nu mai avem inspiraţie, nu reuşim să marcăm mai mult. Jucăm cu jucători care au puţine meciuri în picioare. Este greu să baţi pe Tg. Mureş cu Mihai Bordeianu şi Petrică Ivanovici chiar dacă ei au jucat bine. Am încercat şi cu Şvichi”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )