Connect with us
banner ad

Evenimente

VW Golf radiat din circulaţie în Germania, oprit la Stânca

Published

on

politiadefrontiera25aprilie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au întocmit dosar penal unui cetăţean român care a  fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Germania, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie.

În data de 20 martie, în jurul orei 09.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca, au oprit pentru control, în localitatea Stânca, un autoturism marca VW Golf, înmatriculat în Germania, condus de cetăţeanul român Mihalache S., în vârstă de 38 de ani.

Deoarece lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare al autoturismului, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul figurează radiat din circulație de către autoritățile din Germania din ianuarie 2015.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infraţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )