Connect with us
banner ad

Sport

Valeriu Iftime: „Îmi doresc tare mult să obţinem astăzi prima victorie din retur”

Published

on

valeriuiftime birou920

Principalul finanţator al FC Botoşani va merge astăzi în vestiarul jucătorilor şi va încerca să-i motiveze înaintea partidei cu ASA Tg. Mureş. Oficialul botoşănean este optimist că Vaşvari&Co vor face un meci foarte bun şi vor obţine prima victorie din acest retur de campionat.

Valeriu Iftime are mare încredere în antrenorul Leo Grozavu şi este convins că acesta poate redresa echipa. Omul cu banii de la FC Botoşani nu este adeptul schimbării antrenorilor după primul eşec şi î dă în continuare credit lui Leo Grozavu.

„Îmi doresc tare mult să obţinem astăzi prima victorie din retur. Eu vreau să demonstrez în fotbalul românesc că se pot face şocuri la echipă şi fără să dai afară antrenori. A schimba în continuu antrenorii este ceva dăunător pe termen lung”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialul botoşănean spune că jocul echipe nu a mai mers după acel meci cu Petrolul când FC Botoşani a jucat bine dar a pierdut, ratând un penalty în minutul 94.

„Nu m-am aşteptat la începutul acesta de campionat. Pare din ce în ce mai greu să ieşim din starea asta dar am toată convingerea că astăzi vom reveni la normalitate. Nu am avut o anumită politică în transferuri pentru că am spus că avem un lot care funcţionează. Din păcate, am avut puţin ghinion în primele două meciuri. La Gaz Metan trebuia să batem iar la meciul cu Petrolul am avut un ghinion fantastic. Am primit un gol dintr-un 11 metri care nu a fost iar noi am ratat un 11 metri în minutul 94. De aici, lucrurile au început să decadă. La Cluj am fost fără patru-cinci titulari şi a mai fost un arbitru jalnic. Mă gândesc dacă să-i facem raport. Nu se poate să nu dai cartonaş jucătorului care l-a trimis la spital pe Patache. Avem trei jucători trimişi la podea, ca la box. Au fost trei faulturi care se soldau cu cartonaş roşu la Patache, Croitoru şi Vaşvari. La Patache era roşu direct iar la Croitoru şi Vaşvari era al doilea galben. În plus, mai dă şi un 11 metri”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )