Connect with us

National

Mazăre: Mi-am dat demisia din toate funcțiile deținute în PSD. Până în vară nu voi mai fi primar

Published

on

Mazare, portariuc

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a anunțat, joi seară, că și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le deținea în Partidul Social Democrat, potrivit Ziare.com.

“Nu mai îmi spuneți președinte PSD Constanța, că mi-am dat demisia din toate funcțiile din partid. Nu și din calitatea de membru de partid, că pierdeam primăria. Până în vară renunț și la funcția de primar”, a declarat Radu Mazare, la un post de televiziune.
Edilul Constanței a precizat că nu a vorbit cu nimeni, din conducerea PSD, și că nimeni nu i-a cerut să își dea demisia, decizia aparținându-i în totalitate.
“Nu. Nu am avut nicio discuție cu nimeni. Astăzi, după plimbarea cu caiacul, pe care am făcut-o liniștit pe mare, mi-am dat seama că trebuie să scriu această demisie. Am scris-o. Nu mi se pare în regulă ca un partid să te considere vinovat, când un procuror începe o urmărire penală împotriva ta. Nu mi se pare că este echitabil și că are legatură cu prezumția de nevinovăție. Pe teoria nouă de curățare în partid, dacă mi se întâmpla ce mi s-a întâmplat acum două zile, trebuia să plec. M-a mâhnit și mă mâhnește această obediență față de procurori pe care o au cei de la conducerea partidului. În curând, voi renunța și la funcția din PSD și să facă ce vor cu partidul lor”, a adăugat Radu Mazăre.
Pe de altă parte, edilul Constantei a afirmat, de mai multe ori în timpul intervenției sale, că vrea să renunțe de tot la viața publică, pentru că nu mai rezistă.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad