Connect with us

Sport

Leo Grozavu: „E urât să câştigi de o asemena manieră. Niciodată nu o să-i învăţ asemene lucruri pe jucătorii mei”

Published

on

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani este foarte dezamăgit de modul în care a pierdut partida în faţa unei echipe ASA Tg. Mureş care a beneficiat şi de sprijinul arbitrului Lucian Rusandu din Sf. Gheorghe, un arbitru care pe finalul partidei a tras de timp în favoarea ardelenilor.

Leo Grozavu consideră că experienţa mureşenilor a făcut diferenţa în acest meci şi că echipa antrenată de Liviu Ciubotariu a ştiut să speculeze greşelile botoşănenilor.

„Câteodată prea mici pentru un război mare. Mergem înainte, nu avem ce fac. Important este să încercăm să ne revenim cât mai rapid. Nu am făcut un joc slab astăzi. Diferenţa de experienţă a făcut ca noi să pierdem jocul. Au fost două faze în care mingea a fost pe poarta noastră şi am primit două goluri. Am primit un gol dintr-o fază fixă. Oricum nu cred că a fost fault la faza respectivă. Au fost împinşi să vină peste noi. Ne-au tăiat elanul când trebuia. Sunt o echipă puternică din toate punctele de vedere, cu conducători pe la televiziuni. Ştiam. Suntem câteodată prea domni, prea boemi. Experienţa nu poţi să o capeţi de azi pe mâine. Echipa adversă a avut jucători cu multe meciuri în prima ligă”, a spus Leo Grozavu.

Imediat după fluierul de final, antrenorul botoşănean s-a dus la centrul terenului şi i-a reproşat centralului faptul că i-a ajutat pe oaspeţi. În acelaşi timp, el şi-a exprimat nemulţumirea vis-a-vis de atitudinea oficialilor de la Tg. Mureş care aruncau cu mingile în teren, de pe banca de rezerve.

„I-am spus că a făcut în aşa fel încât să câştige adversarul. Nu pot să spun că a influenţat decisiv rezultatul final dar maniera lui. Ne-a şicanat în permanenţă, a dat cartonaşe pentru simulări inexiste, nu i-a cerut nimeni niciun fault. Cei de la Tg. Mureş trăgeau de timp, nu a sancţionat. Nu ştiu dacă a făcut-o voi sau atâta poate. Antrenorul lor secund a aruncat mingea în teren. Ca să nu-l trimită în teren, au spus că a fost un jucător. E urât să câştigi de o asemena manieră. Niciodată nu o să-i învăţ asemene lucruri pe jucătorii mei. Probabil că aşa e mai sănătos, scopul scuză mijloacele. Ei sunt o echipă puternică din toate punctele de vedere şi trebuie să le dea frisoane steliştilor”, a adăugat leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )