Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoşani are din nou absenţe importante. Leo Grozavu: „Sper ca jocul cu Tg. Mureş să fie declicul”

Published

on

leogrozavu fcbt-dinamo

Leo Grozavu a început să aibă din ce în ce mai mari probleme de lot din cauza accidentărilor. În partida de la Cluj nu a avut cinci jucători de bază iar pentru meciul cu ASA Tg. Mureş nu poate conta pe Batin care este suspendat iar Croitoru, Roussel, Patache, Fulop şi Rashid au şanse mici de a evolua din cauza accidentărilor.

Cu toate acestea, Leo Grozavu speră ca echipa pe care o pregăteşte să obţină prima victorie din returul campionatului. El este conştient de valoarea şi de forma bună a jucătorilor de la ASA Tg. Mureş dar speră că elevii săi vor avea determinarea necesară pentru a învinge.

„Avem cinci meciuri fără victorie şi cred că a venit timpul să mai şi câştigăm. Din echipa care speriam pe toată lumea cu jocurile de pe teren propriu, am devenit o echipă care pierde uşor puncte pe teren propriu. Sper ca jocul cu Tg. Mureş să fie declicul. Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători care au jucat în cupe europene, echipă naţională, au câştigat trofee. Dar… ce facem? Nu ne mai prezentăm? Au jucători cu multă experienţă, s-au închegat. În retur au patru victorii şi un egal. La momentul actual este cea mai îndreptăţită echipă să pună probleme Stelei. Important este să redevenim acea echipă care acasă pune presiune adversar”, a spus Leo Grozavu care le-a promis jucătorilor o mini-vacanţă dacă obţin victoria în partida de vineri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )