Connect with us
banner ad

Sport

Florin Acsinte: „Am făcut un gest care nu trebuia făcut dar Patache a ieşit cu ochii umflaţi şi cu nasul spart şi nu s-a mai făcut atâta tam-tam”

Published

on

florin acsinte

Căpitanul echipei FC Botoşani a scăpat de cele două etape de suspendare ca urmare a cartonaşului roşu încasat în meciul cu Astra. El spune că regretă gestul făcut dar în acelaşi timp este revoltat că Andrei Patache a părăsit terenul pe targă şi cu faţa plină de sânge iar jucătorul clujean care l-a lovit nu a primit nici măcar cartonaş galben.

Florin Acsinte a fost suspendat două etape în urma cartonaşului roşu încasat în meciul cu Astra Giurgiu. L-a lovit cu cotul pe Enache dar jucătorul Astrei a putut continua partida fără probleme. Ieri, în meciul Univ. Cluj – FC Botoşani, Mengolo l-a lovit cu cotul în faţă pe Andrei Patache iar fundaşul botoşănean a părăsit terenul pe targă şi cu faţa plină de sânge. Medicii i-au recomandat să nu joace timp de două săptămâni. Jucătorul echipei Univ. Cluj nu a primit nici măcar cartonaş galben din partea arbitrului George Rădulescu.

„Eu am o datorie faţă de echipă, faţă de antrenori. Dacă voi juca, sper să nu-i dezamăgesc. Sper să-i ajut foarte mult prin atitudinea pe care o voi avea şi prin jocul pe care îl voi presta. Eu sunt supărat pe mine. Eu trebuie să demonstrez pe teren. S-a făcut prea mare tam-tam. Într-adevăr am făcut un gest care nu trebuia făcut. Am lovit dar nu a fost sânge. Patache a ieşit cu ochii umflaţi şi cu nasul spart dar nu s-a mai făcut atâta tam-tam. Este inadmisibil să aud că Patache s-a dus să se lovească de cotul adversarul. E prea mult. Eu am greşit şi am plătit”, a spus Florin Acsinte.

Fotbaliştii botoşăneni spun că în ultima perioadă arbitrii şi-au făcut un obicei de a le acorda foarte uşor cartonaşe galbene şi din acest motiv evoluează cu teamă.

„Noi nu ne gândim că vom fi vânaţi de arbitri. Încercăm să ne facem datoria pe teren. Încercăm să jucăm în aşa fel încât să nu suferim mai mult. E un joc de fotbal, e contact. Ne este frică să nu facem o mică greşeală pentru că apoi se face mult tam-tam”, a adăugat căpitanul FC Botoşani.

Cât priveşte meciul de vineri contra formaţiei ASA Tg. Mureş, Florin Acsinte se aşteaptă la o partidă foarte dificilă dar spune că FC Botoşani are forţa de a câştiga cele trei puncte.

„Va fi un meci foarte greu având în vedere forma prin care trec ei. Cred că totul depinde de noi. Dacă vom fi bine la ora jocului, cred că vom face o partidă foarte bună. Meciul începe de la 0-0. Noi vrem să câştigăm fiecare meci şi vom intra pe teren pentru a obţine cele trei puncte”, a mai spus Florin Acsinte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )