Connect with us
banner ad

Evenimente

Patru hoţi din Corni au fost săltaţi de poliţişti

Published

on

politie arestat1

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Secţiei Rurale nr.1 Botoşani i-au identificat pe C. I. de 30 ani, A. D. de 35 ani, D. P. de 27 ani şi I. D. de 42 ani, toţi din comuna Corni, judeţul Botoşani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea, în perioada 23.02-04.03.2015, a unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, cei patru bărbaţi, în perioada menţionată, ar fi dezmembrat şi sustras componente ale unei clădiri aparţinând unei persoane fizice, situate în comuna Corni, valoarea prejudiciului fiind de 5.000 lei.

Cu prilejul perchezițiilorefectuate la locuințele lui C. I. şi A. D., au fost găsite bunurile sustrase (ferestre cu tâmplărie PVC, componente de acoperiş şi altele).

În cauza continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, la locuinţa lui A. D. a fost găsită cantitatea de 4,2 mc material lemnos, specia stejar, pentru care acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, fiind inventariat de lucrătorii Ocolului Silvic Botoşani, care l-au preluat în custodie, iar faţă de A.D. a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în cuantum de 2.000 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )