Connect with us
banner ad

Economic

Angajaţii Staţiunii Popăuţi îl susţin pe Ionică Nechifor. Aceştia au trimis o scrisoare către conducerea ASAS – DOCUMENT

Published

on

popautistatiune

Înlocuirea lui Ionică Nechifor din funcţia de director a tulburat din nou apele la Staţiunea de Cercetare Popăuţi. După aproximativ un an de linişte, la Staţiunea Popăuţi a reizbucnit scandalul angajaţii s-au revoltat din nou.

În ultimii ani, Staţiunea de Cercetare Popăuţi a ieşit în evidenţă prin scandaluri, datorii foarte mari acumulate şi proteste ale salariaţilor care nu îşi încasau lefurile şi câte jumătate de an. Cât priveşte rezultatele cercetării  efectuate, acestea au fost aproape nesemnificative. În vara anului 2013, la conducerea Staţiunii de Cercetare Popăuţi a venit Ionică Nechifor. Acesta a dat afară câţiva angajaţi, au urmat reclamaţii şi un conflict în vechea şi noua conducere. În cursul anului trecut, lucrurile păreau că au revenit la normal, situaţia financiară s-a îmbunătăţit iar angajaţii şi-au primit salariile la zi. Cu toate acestea, conducerea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice a luat o decizie surprizătoare. Ionică Nechifor a fost înlocuit din funcţia de director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

Această decizie i-a nemulţumit pe angajaţii staţiunii iar aceştia au trimis o petiţie către conducerea ASAS prin care îl susţin pe Ionică Nechifor.

VEZI CONŢNUTUL DOCUMENTULUI 

popauti adresa angajati

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )