Connect with us
banner ad

Sport

Oţelul vine la Botoşani pentru a obţine minim un punct. VEZI ce obiectiv au gălăţenii pentru următoarele trei meciuri

Published

on

otelul-florin-marin foto prosport

FC Botoşani va întâlni mâine după amiază pe Oţelul Galaţi, fosta campioană a României. Aflaţi în insolvenţă, gălăţenii trec printr-o situaţie foarte dificilă iar după 20 de etape sunt pe locul 17 în clasamentul Ligii I cu doar 13 puncte.

Oficialii gălăţeni sunt conştienţi că partida de mâine reprezintă una din ultimele şanse pentru salvarea de la retrogradare. Ei au fixat un obiectiv foarte greu de atins echipei antrenate de Florin Marin şi anume şapte puncte în următoarele trei jocuri.

Chiar dacă situaţia este critică şi puţin timp la dispoziţie, doar 14 etape, pentru redresare, team-managerul Cristian Munteanu crede încă în salvare. “Principalul nostru argument cred că este valoarea lotului, o consider peste cea a Iaşiului şi a Rapidului, spre exemplu. Este nevoie ca jucătorii să-şi recapete încrederea în ei, iar asta se obţine doar prin rezultate. Calculele mele sunt simple, ca să reuşim ne trebuie obligatoriu şapte puncte din următoarele trei jocuri. Le vom obţine, echipa are potenţial să facă asta”, a spus Cristian Munteanu pentru Prosport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )