Connect with us
banner ad

Evenimente

A ajuns în arestul poliţiei după ce a tâlhărit o femeie în vârstă de 79 de ani

Published

on

politie arestat1

La data de 10.03.2015, în jurul orei 16.40, poliţiştii din comuna Rădăuți-Prut au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 16.30, o femeie în vârstă de 79 ani, din localitatea Rediu, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit că, la data şi ora menţionată, persoana vătămată a surprins în locuinţă un bărbat care sustrăsese o sumă de bani dintr-o cameră a imobilului. Pentru  a-și asigura scăparea și pentru păstrarea banilor sustrași, bărbatul a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, după care a părăsit în fugă locul faptei.

Continuarea cercetărilor a condus la identificarea lui N.L. de 37 ani, din comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate; asupra acestuia au fost găsiţi o parte din banii sustrași din locuinţa părţii vătămate.

Față de N. L. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca pe numele său să fie formulată propunere de arestare preventivă; în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )