Connect with us
banner ad

Administratie

Lucrări de opt miliarde demarate în zona Sucevei

Published

on

lucrari botosani (3)

În cursul zilei de luni, au început lucrările de reparații în cartierul Sucevei din municipiu Botoşani. Potrivit reprezentanţilor primăriei, lucrările de reparații constau în asfaltare, refacere trotuare (borduri și pavele), amenajare parcări, spații verzi, alei de acces intrări în blocuri și extindere parc de joacă pentru copii în cartierul Sucevei. De asemenea, în această zonă vor fi plantați copaci.

„Așa cum am anunțat încă de săptămâna trecută, în oraș au început lucrările de reparații și întreținere a străzilor. Condițiile meteorologice ne permit desfășurarea acestor intervenții, motiv pentru care continuăm procesul de modernizare a arterelor de circulație din oraș. Asfaltarea și întreținerea străzilor sunt o prioritate pentru municipalitatea botoșăneană, obiectivul nostru fiind acela de a îmbunătăți  calitatea infrastructurii rutiere la nivelul întregii localități”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Valoarea estimativă a lucrărilor este de 800.000 lei, iar lucrările vor fi finalizate în termen de două luni, depinzând și de condițiile meteorologice.

lucrari botosani (1) lucrari botosani (4) lucrari botosani (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )