Connect with us
banner ad

Sport

Botoşaniul dă o nouă lovitură de imagine şi economică în această primăvară. Peste 2000 de oameni din toată ţara vin la două competiţii sportive

Published

on

taekwondo30mai (8)

În primăvara acestui an, municipiul Botoşani va găzdui două competiţii de Qwan Ki Do şi Taekwondo la care sunt aşteptaţi să participe aproximativ 850 de sportivi. Potrivit organizatorilor, numărul celor care vor veni la Botoşani va fi de peste 2000 deoarece vor fi mulţi arbitri, membri ai federaţiilor, antrenori şi susţinătorii sportivilor.

Ambele competiţii se vor organiza la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din municipiul Botoşani. Eugen Ţurcanu, reprezentantul clubului DAO Botoşani, spune că organizarea unor astfel de competiţii aduc un câştig uriaş municipiului şi agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea aici. Toate locurile de cazare sunt ocupate timp de două-trei zile, vânzările magazinelor cresc iar municipiul Botoşaniul câştigă foarte mult la capitolul imagine.

„În această primăvară vom avea două competiţii la Sala Polivalentă. Un Campionat Naţional de Qwan Ki Do şi un open la Taekwondo. La prima competiţie se estimează că vor veni 300-350 de sportivi iar la a doua vor fi vreo 500 de sportivi. În plus, vor veni oficialii federaţiilor, antrenori, părinţi, bunici. Vor fi peste 2000 de persoane care vor veni în Botoşani pentru cele două competiţii. În toamna anului trecut am organizat o competiţie de Qwan Ki Do şi am umplut toate unităţile hoteliere din oraş. Astfel de competiţii au un impact foarte mare pentru oraşul nostru. Noi tot încercăm să aducem evenimente aici. Avem o Sală Polivalentă care oferă nişte facilităţi extraordinare. În plus, hotelierii oferă nişte preţuri foarte mici la masă şi cazare. Cei care vin în Botoşani, rămân plăcut surprinşi de cum arată oraşul”, a spus Eugen Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )