Connect with us
banner ad

Sport

Leo Grozavu: „Cel mai supărat sunt pentru eliminarea lui Acsinte. Este cel mai urât lucru care s-a întâmplat în seara asta. Meciul pierdut nici nu e aşa important”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

Antrenorul principal al FC Botoşani este foarte dezamăgit de gafa făcută de căpitanul Florin Acsinte, în prima repriză a partidei cu Astra când a fost eliminat pentru un cot aplicat unui adversar. În plus, Leo Grozavu s-a arătat nemulţumit şi de gafele din defensivă.

„Este destul de dificil când joci pe terenul Astrei şi fac nişte greşeli elementare. Practic, până în minutul 10 Astra nu a ajuns la poarta noastră. Au marcat la prima fază fixă. Am primit goluri de începător. În plus, căpitanul de echipă lasă echipa în zece jucători… E geu să mai întorci de la 0-2. Asta este, mergem înainte. Am făcut câteva gafe dar nu mai avem ce face. Vaşvari şi Croitoru sunt jucători importanţi şi se simte lipsa lor dar asta nu înseamnă că cei care au intrat nu puteau să-i înlocuiască. Nu din cauza lipsei celor doi s-a pierdut jocul. Cel mai supărat sunt pentru eliminarea lui Acsinte. Este cel mai urât lucru care s-a întâmplat în seara asta. Meciul pierdut nici nu e aşa important. Nu am vorbit cu el pentru că nu a venit la vestiar. Bănuiesc că ştie şi el că a făcut o mare gafă, şi-a lăsat echipa în zece oameni. Este căpitan de echipă şi ştia foarte bine ce are de făcut. Nu avea voe să facă gestul pe care l-a făcut”, a spus Leo Grozavu la LookTV.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )