Connect with us

Social

Bătrânii vor învăţa să intre pe Facebook. Biblioteca Judeţeană organizează cursuri de IT pentru pensionari

Published

on

calculator tastatura

In curand, pensionarii care sunt interesati sa urmeze cursuri de initiere in utilizarea si operarea pe calculator vor putea sa o faca, in mod gratuit, in cadrul programului initiat de Biblioteca Judeteana Botosani. Orele se vor desfasura in intervalul 9-13 martie la care vor participa 16 seniori impartiti in doua grupe de lucru.

Cursantii vor incepe studiul calculatorului de la zero, prima lectie predata fiind utilizarea mouse-ului si a tastaturii. Dupa ce vor trece de aceasta etapa, bunicii vor afla cum pot naviga pe internet si cum pot sa vorbeasca cu cei dragi, plecati peste hotare prin intermediul retelelor de socializare.

“Cursul a ajuns la a 18-a editie si pana acum peste 350 de seniori au facut aceste ore de initiere in utilizarea si operarea calculatorului”, a spus Cornelia Viziteu, director Biblioteca Judeteana “Mihai Eminescu” Botosani.

Urmatoarea serie a Cursului de IT  pentru Seniori, va fi organizata de Biblioteca  Judeteana “Mihai Eminescu din Botosani in a doua jumatate a lunii aprilie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )