Connect with us
banner ad

Economic

MODEL DE URMAT. O parte din banii pe trebuie să-i plătească la stat, îi cheltuieşte în folosul botoşănenilor

Published

on

ionel rosu

Sătul să tot plătească sume uriaşe la bugetul statului şi să vadă cum alţii fură milioane de euro din bani publici, un om de afaceri botoşănean a decis să folosească o parte din impozitul pe care trebuie să-i plătească statului, pentru tot felul de acţiuni de care să beneficieze botoşănenii.

În cursul anului trecut, omul de afaceri Ionel Roşu, patronul Admir, a decis ca 2% din impozitul pe care trebuia să-l plătească la bugetul statului, să-l redirecţioneze către o asociaţie care a plantat câteva sute de copaci în municipiul Botoşani, a făcut curăţenie la un centru de plasament şi a oferit fasole cu cârnaţi de Ziua Naţională a României.

„În fiecare lună plătesc bugetului de stat o sumă consistentă de bani. Mă întreb ce face statul cu banii ăştia? Am profitat de faptul că există o marjă de 2% din impozit pe care o poţi redirecţiona. M-am gândit să cheltuiesc aceşti bani în folosul urbei şi să se vadă ce am făcut. De 1 Decembrie am făcut cinste cu fasole şi cârnaţi şi am făcut curăţenie la un centru pentru copii. Am plantat anul trecut câteva sute de tei care au fost cumpăraţi cu 8 lei teiul. Ei au fost plantaţi la intrarea dinspre Suceava, în zona hotelului Premier, la grădiniţa de la ANL Cişmea”, a spus Ionel Roşu.

Omul de afaceri intenţionează să realizeze şi în acest an astfel de acţiuni şi să convingă cât mai multe persoane să direcţioneze 2% din impozit către activităţi în folosul botoşănenilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )