Connect with us
banner ad

Economic

Finanțări de 20.000 de euro, pentru tinerii români cu idei de afaceri

Published

on

euro512

Tinerii români care au idei bune de afaceri și spirit antreprenorial au șansa să câștige finanțări pentru proiectele lor în cadrul competiției Compania Anului 2015.

Elevii de liceu și studenții se mai pot înscrie în program până la 15 martie, iar echipele calificate vor beneficia de mentorat din partea unor companii precum Visa România, Citi, General Electric, Metro, Romanian-American Foundation, Enterprise Investors, EY, Hyundai Auto România, SAP România și Amway.

Cu ajutorul consultanților, elevii vor învăța cum să pregătească lansarea unei afaceri, cum să construiască produsul sau serviciul cu resurse puține, cum să facă o planificare financiară pentru a reduce riscurile și cum să prezinte afacerea unor investitori.

Echipele câștigătoare vor fi premiate cu finanțări pentru lansarea proiectelor în valoare totală de peste 20.000 Euro, acordate de Romanian-American Foundation și de Hyundai Motor Europe, și cu premii speciale și burse pentru a reprezenta România în competițiile de antreprenoriat organizate la nivel european: European Company of the Year – secțiunea elevi, de la Berlin (iulie 2015) și Europe Enterprise Challenge – secțiunea Studenți, de la Lisabona (iulie 2015).

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )