Connect with us

Sport

Astra – FC Botoşani. Tincu: „Vom încerca să facem tot ce stă ne în putinţă să câştigăm jocul”

Published

on

tincu patache

Jucătorii echipei FC Botoşani sunt optimişti înaintea meciului cu Astra şi spun că obiectivul este obţinerea celor trei puncte. Fundaşul Răzvan Tincu este conştient de forţa formaţiei Astra dar consideră că FC Botoşani poate obţine un rezultat pozitiv printr-o bună organizare.

„După victoria din tur suntem încrezători că putem obţine şi sâmnbătă un rezultat pozitiv. Suntem un pic supăraţi după ultimul joc. Cei de la Petrolul nu au avut niciun şut pe poartă, niciun corner dar ne-au bătut cu 1-0. Un rezultat de egalitate era mai echitabil. Suntem încrezători că putem scoate un rezultat bun la Astra. Pe teren propriu, Astra joacă bine îşi crează ocazii. Nici ei nu sunt într-o perioadă bună dar venire lui Dorinel Munteanu va crea o emulaţie în cadrul lotului. Cu o organizare bună şi cu o atitudine bună îi putem surprinde. Vom încerca să facem tot ce stă ne în putinţă să câştigăm jocul”, a spus Răzvan Tincu.

Fundaşul dreapta Andrei Patache nu se teme de forţa echipei Astra Giurgiu şi spune că FC Botoşani poate obţine un rezultat pozitiv în partida de sâmbătă. Mai mult, el spune că absenţele nu vor conta foarte mult deoarece FC Botoşani are în lot jucători care pot face faţă într-un meci cu Astra.

„Nu ne este frică de Astra. Şi noi suntem o echipă puternică. Şi ei cred că o să aibă o frică de noi. Putem obţine trei puncte. Sperăm să avem o evoluţie bună. Unitatea de grup a noastră va conta. Trebuie să fim peste ei ca atitudine şi putem obţine un rezultat bun. Sunt jucători importanţi care lipsesc dar şi cei car vor intra vor trage foarte mult ca să rămână în echipă”, a spus Andrei Patache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )