Connect with us
banner ad

Sport

Astra – FC Botoşani. Leo Grozavu: „Nu ne vom duce acolo ca mielul la tăiere”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani va întâlni sâmbătă seara, formaţia Astra Giurgiu, o echipă care tocmai şi-a schimbat antrenorul. Oleg Protasov a fost înlocuit cu Dorinel Munteanu iar asta nu reprezintă o veste foarte bună pentru oficialii botoşăneni deoarece schimbarea de antrenor îi va motiva mai mult pe jucătorii Astrei.

„Cred că va fi o misiune mai dificilă. De fiecare dată când se schimbă conducerea tehnică a unei formaţii se crează pe termen scurt o anumită emulaţie. Toţi jucătorii vor încearca să demonstreze că merită o atenţie în plus, în special cei care au jucat mai puţin. Şi dacă nu s-ar fi schimbat antrenorul, era clar că este o partidă dificilă, o echipă bună, participantă în competiţia europeanăm, jucători valoroşi. Asta nu înseamnă că ne vom duce acolo ca mielul la tăiere. Mă aştept la o reacţe pozitivă a băieţilor. Chiar dacă nu am avut o prestaţie slabă, am pierdut jocul pe teren propriu. Mai mult ca sigur şi orgoliul nostru este puţin zgândărit. Îmi doresc să scoatem cât mai mult posibil. Avem şi câteva probleme de lot”, a spus Leo Grozavu.

Pentru partida cu Astra, Leo Grozavu nu va putea conta pe Vaşvari, Croitoru, Rashid şi Şvichi. Primul este suspendat iar ceilalţi trei sunt accidentaţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )