Connect with us

Administratie

Victor Mihalachi aruncă BOMBA. Lucrările de pe strada Primăverii nu vor rezista mai mult de un an

Published

on

strada primaverii21august (15)

Asocierea de firme Victor Construct Botoşani – Delta Con Dorohoi a câştigat în urmă cu un an şi jumătate licitaţia privind reabilitarea străzii Primăverii din municipiul Botoşani. Până la sfârşitul lunii septembrie, anul acesta, lucrările trebuie finalizate dar veştile nu sunt foarte bune deoarece şoferii nu se vor putea bucura prea mult de o stradă fără gropi.

Omul de afaceri Victor Mihalachi, patronul firmei Victor Construct, susţine că lucrarea poate fi finalizată mai devreme de termenul stabilit prin contract dar totul ţine de executivul primăriei. În opinia omului de afaceri, strada ar trebui închisă o perioadă astfel încât să se poată lucra în condiţii normale.

“Primăria ne va da ordinul de începere al lucrărilor undeva în 10-15 martie. Termenul de finalizare este septembrie 2015. Eu sunt asociat cu firma Delta Con care se ocupă de asfaltare. Dacă primăria vine cu un act adiţional şi ne spune că scurtăm termenul, avem forţa de a finalize mai devreme. Ca să se facă treabă foarte repede şi foarte bine, trebuie închisă strada. Mai sunt de clarificat încă unele probleme. Autorităţile statului se mişcă foarte greu după problemele din ultima perioadă. Nimeni nu semnează o hârtie. Problema nu este la noi ci la ei. Dacă nu era tramvaiul, era mai simplu de lucrat”, a spus Victor Mihalachi.

Marea problemă este că lucrarea care se execută pe strada Primăverii nu va rezista foarte mult. Victor Mihalachi susţine că tramvaiele foarte vechi şi calea de rulare aflată într-o stare avansată de degradare vor distruge în scurt timp lucrarea care se execută anul acesta.

“Ăsta nu e nici tramvai şi nu e nici şină. Am văzut multe tramvaie în lume şi şine de tramvai. Şina de tramvai din Botoşani trebuie scoasă şi dată la fier vechi. Cu tramvaiele trebuie procedat la fel. La anul totul e stricat din nou, cu tramvaiul ăsta. Trebuie investit în tramvaie, în şină de tramvaie. Cum e în toată lumea foarte civilizată. Asta e o minciună ce avem noi la Botoşani. La anul, în primăvară, totul va fi distrus unde se repară acum. Condiţiile de circulaţie şi tipul ăsta de tramvaie sunt depăşite. Nu au ce căuta aceste tramvaie. Dacă nu putem moderniza, scoatem şina, punem asfalt şi circulă microbuzele, troleibuzele. Blocurile din zona Primăverii crapă tot de la tramvai”, a adăugat Victor Mihalachi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad