Connect with us

Sport

Vespazian Colban: “Fundaşii centrali au făcut astăzi un joc foarte slab”

Published

on

colban

Antrenorul principal al FCM Dorohoi este nemulţumit de punctul obţinut în faţa formaţiei Gloria Buzău. El şi-ar fi dorit o victorie în partida de astăzi chiar dacă a întâlni o echipă din partea superioară a clasamentului.

“A fost o primă repriză slabă făcută de echipa mea. Am revenit în joc în partea a doua. Trebuie să recunosc că fundaşii centrali au făcut astăzi un joc foarte slab. Nu este permis să luăm două goluri acasă şi să facm un marcaj atât de larg. Dacă ne uităm la clasament, spunem că am scos un punct. Înaintea jocului nu eram mulţumit cu un punct. După 2-1 trebuia să liniştim jocul, să stăm în jumătatea noastră, cu un marcaj mult mai atent. Noi am forţat să mai marcăm. Ne batem la retrogradare şi fiecare meci acasă trebuie câştigat. Şi contracandidatele noastre au câştigat. O să ne vină din ce în ce mai greu. Avem doi jucători suspendaţi pentru meciul cu Farul. Mergem şi vedem ce putem scoate din deplasarea asta”, a spus Vespazian Colban.

Ion Viorel: “Este un rezultat echitabil. Multe echipe vor avea probleme la Dorohoi”

FCM Dorohoi – Gloria Buzău 2-2 – GALERIE FOTO

Pentru FCM Dorohoi urmează o serie de meciuri foarte dificile dar este condamnată să câştige cel puţin partidele de pe teren propriu pentru a mai putea spera la menţinerea în Liga a II-a.

“Vrem să ne salvăm de la retrogradare. Nu aştept să se mai desfiinţeze vreo echipă ca să mă salvez eu de la retrogradare. Suceava a retrogradat doi ani la rând iar acum se bat la promovare. Sperăm să facem jocuri mai bune. Ne aşteaptă meciuri grele acasă”, a adăugat Vespazian Colban.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )