Connect with us

Sport

Gabi Vaşvari: „Nu doresc la nimeni să fie în pielea un fotbalist când ratează un penalty” VIDEO – VEZI FINALUL INCREDIBIL DE PARTIDĂ

Published

on

vasvari conferinte

FC Botoşani a ratat şansa de a obţine un rezultat de egalitate contra Petrolului, la ultima fază a meciului. În  minutul 94, cel mai bun executat de penaltyuri din echipa lui Leo Grozavu a ratat o lovitură de la 11 metri.

Nu a ratat niciun penalty într-un meci oficial şi era considerat unul din cei mai buni executanţi din Liga I. S-a întâmplat ca Vaşvari să rateze la ultima fază a meciului cu Petroul când FC Botoşani avea şansa de a obţine un punct. La finalul partidei, mijlocaşul botoşănean şi-a cerut scuze dar a refuzat să spună ce a gândit în acel moment şi de ce a executat atât de slab.

„În teren nu mi s-a părut ca ei să fie superiori. În unele momente i-am dominat şi cred că la sfârşit era mai echitabil un rezultat de egalitate. Nu doresc la nimeni să fie în pielea un fotbalist când ratează un penalty, mai ales că s-a întâmplat când echipa era condusă. Nu sunt nici primul şi nici ultimul. Îmi pare rău că a fost tocmai astăzi. Putea să se întâmple când echipa mea conducea. Din păcate a fost să fie astăzi. Îmi pare rău, îmi cer scuze colegilor care au muncit… A fost…  ceva de la mine. Nu vreau să dezvălui. Băieţii au fost alături de mine, m-au încurajat foarte mult. Sunt şi ei fotbalişti şi ştiu ce înseamnă să ratezi un penalty. I se poate întâmpla oricui. Chiar am crezut că putem scoate un rezultat pozitiv. După ce am primit golul, am crezut că putem întoarce rezultatul dar din păcate nu a fost să fie”, a spus Gabi Vaşvari.

VEZI FAZA PENALTY-ULUI 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )