Connect with us

Evenimente

Viorel Şerbănoiu este în cărţi pentru funcţia inspector-şef al IPJ Suceava

Published

on

serbanoiu

Funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a fost scoasă la concurs de mai marii Poliţiei Române, informaţia fiind însă ţinută departe de mass-media de reprezentanţii instituţiei.

Am aflat totuşi ieri că înscrierile se fac la Bucureşti, până pe data de 27 februarie a.c., concursul propriu-zis urmând să aibă loc, tot în Capitală, pe 10 martie a.c.

Fostul inspector-şef al IPJ Suceava, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, a fost tras pe dreapta în vara lui 2013, după ce a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, sub acuzaţia că ar fi achiziţionat la suprapreţ clădirea în care funcţionează sediul Poliţiei municipiului Suceava.

În decembrie 2014, la comanda IPJ Suceava a fost împuternicit din nou comisarul-şef Viorel Onea, cel care până atunci a îndeplinit funcţia de adjunct al inspectorului-şef. În aceste condiţii, Onea este şi candidatul cu cele mai mari şanse de câştig al concursului plănuit pentru 10 martie a.c., însă printre numele vehiculate apare şi cel al comisarului-şef Viorel Şerbănoiu, actualul adjunct al şefului IPJ Botoşani, dar şi cel al subcomisarului Ilisei.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )