Connect with us

Economic

Botoşăneanca Mihaela Mihai va avea un mandat de trei ani la conducerea DNA Suceava

Published

on

Mihaela Mihai, prim procuror512

Serviciul Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie va fi condusă de procurorul Mihaela Mihai până în decembrie 2017. Aceasta a câştigat concursul programat la Bucureşti în luna decembrie a anului trecut şi va avea un mandat de 3 ani.

Mihaela Mihai este din Botoşani şi a ajuns la conducerea DNA Suceava pe 1 aprilie 2014, fiind delegată pentru o perioadă de 6 luni, măsură administrativă care a fost prelungită cu alte 6 luni.

Noua şefă a DNA Suceava a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi, iar ulterior, în 2003, a absolvit şi Institutul Naţional de Magistratură. După definitivat, a activat timp de un an ca magistrat la Judecătoria Botoşani, iar în 2004 a revenit în cadrul instituţiei Parchetelor. În 2008, a promovat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, specializându-se pe linia investigării infracţiunilor de corupţie, iar din iulie 2012 a devenit prim-procuror al acestui Parchet.

De aproximativ două săptămâni, echipa DNA Suceava a fost completată cu procurorul Ciprian Ioan Mihai, în vârstă de 36 de ani. Acesta a absolvit în 2001 Academia de Poliţie, iar până în 2009 a activat ca ofiţer în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad