Connect with us

Politica

Mihai Ţurcanu nu este sigur că va ajunge europarlamentar. VEZI cu cine se luptă pentru postul lăsat liber de Hellvig

Published

on

turcanumihai,grigoras

Mihai Țurcanu și Claudia Benchescu sunt următorii pe lista PNL de la alegerile europarlamentare care ar putea intra în discuția conducerii PNL pentru a prelua mandatul vacantat de Eduard Hellvig în cazul validării sale în funcția de director al SRI de către Parlament.

Mihai Țurcanu, fost președinte al ANSVSA, este în prezent secretar regional al PNL pentru regiunea Moldovei și fratele președintelui CJ Botoșani, Florin Țurcanu.

De asemenea, Claudia Benchescu este președintele organizației Cluburilor Studențești Liberale și a fost susținută pentru a figura pe lista pentru europarlamentare de TNL. Claudia Benchescu este logodnica vicepreședintelui PNL, Mihai Voicu.

Decizia conducerii PNL cu privire la persoana care va ocupa locul lăsat vacant de Eduard Hellvig, în cazul validării de Parlament la șefia SRI, ar urma să fie luată de conducerea PNL.

Cu toate acestea, persoana care va prelua mandatul de europarlamentar poate proveni și din rândul celorlalți supleanți de pe listă, existând precentul anului 2013, când conducerea  PNL a decis că Hellvig devine europarlamentarchiar dacă nu era următorul clasat pe listă.

Sursa: România Liberă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad