Connect with us

Sport

Leo Grozavu: „La jumătatea returului putem gândi o strategie pentru Europa League”

Published

on

FC Botosani antrenament in nocturna (13)

Antrenorul principal al FC Botoşani nu se gândeşte deocamdată la cupele europene şi le-a cerut jucătorilor să fie preocupaţi de meciurile din campionat. Leo Grozavu consideră că pentru FC Botoşani este mai importantă clasarea la finalul sezonului deoarece un loc cât mai bun aduce mai mulţi bani din drepturile TV.

Cât priveşte posibilitatea ca FC Botoşani să joace în preliminariile Europa League, Leo Grozavu spune că este devreme să ia în calcul o astfel de variantă.

„Aşteptăm să mai treacă nişte etape de campionat. Mai sunt 17 etape din acest campionat şi e devreme să ne gândim aşa departe. După şase-şapte etape, putem face o strategie. E un campionat special, cu o grămadă de echipe aflate în insolvenţă. Există o oportunitate pentru noi să ajungem în cupele europene dar e devreme să vorbim despre aşa ceva. Sunt destule echipe cu bugete mai consistente, cu loturi foarte puternice, care s-au întărit în iarna aşa. La jumătatea returului, în funcţie de locul pe care îl vom ocupa în clasament, putem gândi o strategie. Noi vrem să ne consolidăm locul ăsta şi eventual să mai urcăm în clasament”, a declarat Leo Grozavu.

FC Botoşani are un debut de retur foarte dificil. În prima etapă se va deplasa la Mediaş pentru confruntarea cu Gaz Metan, apoi va întâlni Petrolul Ploieşti, pe teren propriu, după care va juca în deplasare cu Astra Giurgiu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad