Connect with us

Sport

FC Botoşani pregăteşte un nou transfer din Germania

Published

on

antrenament fc botosani (5)

Oficialii clubului FC Botoşani negociază transferul unui fundaş central din Germania. Este vorba de un jucător francez care în ultimii ani a eveoluat în Germania şi care ar putea fi o soluţie pentru defensiva lui Leo Grozavu.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani, spune că este un jucător foarte bun dar care va rata debutul returului în cazul în care va accepta oferta făcută. „Avem o variantă pentru un fundaş central de picior stâng. Nu vom putea conta pe el în primele două etape. El vine din campionatul german. Pare un jucător interesant dar Leo este cel care hotărăşte”, a spus Valeriu Iftime.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, susţine că este vorba de un jucător care a evoluat meci de meci în ultima perioadă şi care are o condiţie fizică bună. Problema este că acest fotbalist nu va avea prea mult timp la dispoziţie pentru a se integra în lot.

„Pista este deschisă în continuare. Am avut multe contacte. Cu siguranţă vom începe campionatul cu lotul pe care îl avem la dispoziţie. La ora actuală, avem contacte cu jucători care au jucat meciuri oficiale în ultima perioadă. Cu siguranţă nu vom mai aduce la probă. Cu toate acestea, intervin problemele de adaptare, vine din altă ţată, altă mentalitate. Până miercuri vom şti dacă vine acel fundaş stânga”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad