Connect with us

National

CAMERA ASCUNSA. Motivul pentru care hotii fura oglinzi retrovizoare la comanda. De ce sunt atat de cautate pe piata neagra

Published

on

oglinda masina foto adevarul

Cine are masina, plateste din plin. Potrivit specialistilor din domeniul auto, furturile de oglinzi s-au triplat in ultimii trei ani. Hotii le fura la comanda si nu este de mirare, de vreme ce marfa lor este si de zece ori mai ieftina decat in magazine. Cele mai vanate raman retrovizoarele autoturismelor de lux.

O femeie a ramas in mai putin de 15 secunde fara ambele oglinzi retrovizoare. Hotii nu au stiut ca sunt filmati de o camera de supraveghere montata pe casa.
Pagubita: “In jur de ora 7.34 doi indivizi s-au perindat pe langa masina mea, in ciuda faptului ca era supravegheata video. Unul dintre ei poarta o gluga pe cap, incepe sa opereze, sa desfaca sticla de la oglinda retrovizoare, in timp ce celalalt supravegheaza sa nu fie prins cel care opereaza”.
In cazul ei exista dovezi, insa chiar daca politia ii prinde pe infractori sunt slabe sperante sa fie recuperate si oglinzile. Si asta pentru ca acesti hoti marunti NU duc lipsa de clienti. Marfa furata se vinde usor pe internet, in targuri sau la colt de strada, la preturi chiar si de 10 ori mai mici decat in magazine.
Citeşte mai mult pe ŞtirileProTV

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )