Connect with us

Cultura

Două premiere la Cinema Unirea din Botoşani

Published

on

filme unirea

Cinematograful Unirea a programat, începând de astăzi, două premiere. Este vorba de „ROLUL VIETII MELE” care va rula de la ora 17.00 şi „STOCKOLM”.care poate fi vizionat de la ora 19.00.

„ROLUL VIETII MELE” este un film în regia lui Zach Braff, înrolurile principale fiind: Kate Hudson, Jim Parsons.
Aidan are treizeci şi ceva de ani şi se află la o importantă răscruce în viaţă. Pare că uşile i se trântesc în faţă şi că va trebui să facă schimbări drastice pentru a fi în stare să meargă mai departe. Înconjurat de o familie ai cărei membri par a se arunca plini de aplomb în situaţii oricât de trăsnite, Aidan îşi va da seama curând că trebuie să renunţe la visele din adolescenţă, când murea de nerăbdare în aşteptarea unor fapte extraordinare, şi să se concentreze la prezent şi la ce se întâmplă în jurul său.
„STOCKOLM”, regia Rodrigo Sorogoyen, cu Aura Garrido, Javier Pereira.
O întâlnire aparent banală, între un băiat și o fată. El îi mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu-l crede. Pe parcursul plimbarii lor nocturne prin Madrid, fiecare își dezvăluie treptat dorințele, secretele, dar și câteva minciuni nevinovate. Curând, însă, vor reveni cu picioarele pe pământ, în realitatea dură a luptelor pentru control, a jocurilor psihologice și a conflictelor între sexe. Stockholm ne oferă ocazia extraordinară de a observa relațiile dintre tinerii din ziua de azi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad