Connect with us

Sport

Examen important pentru sportivii clubului Brilliant Taekwondo Sporting Botoşani FOTO

Published

on

Examen de centura (4)

Sambata a avut loc examenul de grad (centura) la Taekwondo WTF in cadrul Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, acesta fiind primul eveniment major din acest an. Au fost examinati 25 de sportivi cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani.

Comisia de examinare a fost formata din tehnicienii acestei asociatii: Denis-Paul Matei (presedintele comisiei), Jan-Pavel Matei  (vicepresedintele comisiei) si Remus-Constantin Burca (secretarul comisiei). Alaturi de acestia ca membri onorifici au fost si Diana-Nicola Matei (1 DAN) si Iustin-Gabriel Manciu (arbitru national).

Dupa diverse probe grele de examinare, precum : tehnici de baza, tehnici de picior, mobilitate, lupta, forme, autoaparare, spargeri (placi de lemn) si conditie fizica fiecare sportiv a promovat examenul de grad, acestia obtinand de la centura galbena (8 KUP) pana la centura rosie (2 KUP). Totodata, trebuie sa ii incurajam si pe sportivii ce nu au intrat in examenul de grad, acestia neavand pragatirea necesara sustinerii acestui examen. Suntem siguri ca acestia se vor pregati intens pentru a putea sustine examenul din cadrul Stagiului Tehnic National din vara acestui an.

„Sunt extrem de mandru de acesti sportivi, pregatirea lor a fost direct proportionala cu activitatea lor din cadrul antrenamentelor. Fiecare sportiv s-a ridicat deasupra asteptarilor, reusind sa se autodepaseasca. In ciuda notarii drastice, acestia s-au descurcat exemplar la primul lor test in anul 2015. La sfarsitul lunii februarie, se va deschide sezonul competitional, cunostintele acumulate in seminarul de pregatire tehnico-tactic din aceasta iarna, iar acestia isi vor pune in aplicare cunostintele in perioada intensa competitionala urmatoare conform calendarului aprobat de Federatia Romana de Taekwondo WTF. Acestia au pregatirea necesera de a obtine rezultate importante si ma astept la cele mai reusite prestatii din cariera lor sportiva de pana acum”, a declarat Denis-Paul Matei, presedintele Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Examen de centura (11) Examen de centura (10) Examen de centura (9) Examen de centura (8) Examen de centura (7) Examen de centura (6) Examen de centura (5) Examen de centura (4) Examen de centura (2) Examen de centura (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )