Connect with us

Sanatate

INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MATERNITĂŢILE DIN IAŞI. I-au taiat apendicele in timpul operatiei de cezariana. Tanara a murit la scurt timp

Published

on

Maternitatea Cuza Voda

O tanara de 20 de ani s-a stins sub ochii medicilor, dupa ce a adus pe lume un copil perfect sanatos. Oana Acsinte a fost plimbata in patru spitale, si niciunul dintre medici nu a putut preciza de ce a murit aceasta tanara care si-a dorit enorm sa devina mama. Sotul, Andrei Acsinte, ii acuza pe medici ca si-au batut joc de sotia sa si niciunul dintre ei nu si-a facut datoria.

Mai mult, Andrei Acsinte a depus o plangere la politie impotriva medicilor. Tanara gravida a fost internata pe 9 ianuarie la sectia de obstetrica-ginecologie de la Spitalul municipal din Husi, judetul Vaslui. Oana Acsinte avea o sarcina de 37 saptamani si sangera. Sarcina tinerei a fost urmarita de dr. Ovidiu Sandu de la spitalul din Husi, asigurandu-i permanent pe sotii Acsinte ca totul este foarte bine si nu exista niciun fel de problema. “Cand i-am spus dr. Sandu ca sotia sangereaza, a spus ca are prea mult sange si mai trebuie sa curga. In spital la Husi i-au dat paracetamol si dupa o saptamana au trimis-o la Maternitatea Cuza Voda din Iasi ca sa-i faca nisteanalize mai amanuntite. Femeile din salon au fost martore si mi-au spus ca nu i-au facut absolut nimic”, a declarat Andrei Acsinte.
Sotul aduce acuzatii grave medicilor
Tanara a fost transferata la Maternitatea Cuza Voda din Iasi pe 18 ianuarie cusindrom febril, dupa cum a sustinut conducerea spitalului iesean. Imediat dupa internare gravida a fost dusa in sala de operatie pentru interventia de cezariana. Sotul sustine ca in timpul interventiei medicul i-a atins apendicele si asta a dus la producerea unei infectii iar sotia s-a prapadit. Operatia de cezariana a fost efectuata de dr. Irina Ciupilan. “Medicul de la maternitatea din Iasi mi-a spus ca operatia de cezariana este foarte complicata pentru ca fatul e in pozitie dreapta. In timpul operatiei, doctorita (dr. Irina Ciupilan – n.r.) s-a panicat si au preluat alti doi medici operatia. La necropsie s-a stabilit ca in timpul operatiei de cezariana a fost atins apendicele si au inchis-o asa. Ori medicii nu au observat ce au facut, ori au neglijat asta. Sotia a facut infectie si de aici a dat in septicemie. Niciundoctor nu stie de ce a murit sotia. Niciun doctor nu si-a facut datoria. Doctorul Sandu trebuia sa vada la ecograf daca exista probleme, iar medici de la Maternitatea Cuza Voda trebuiau sa fie mai atenti in timpul operatiei. Si-au batut joc de ea si la spitalul din Husi si la Maternitatea Cuza Voda”, a declarat Andrei Acsinte, sotul tinerei.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )