Connect with us

Evenimente

Incediu cu o victimă la Conceşti. Un bărbat de 92 de ani a decedat

Published

on

incendiucasabucovina

Un incendiu izbucnit, în noaptea de 5 spre 6 februarie, într-o locuinţă de pe raza comunei Conceşti, observat şi anunţat cu întârziere, s-a soldat cu decesul chiriaşului, în vârstă de 92 de ani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 00.28, de un localnic care a văzut casa în flăcări. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi pompierii voluntari din comună.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din două camere, precum şi acoperişul casei. Întrucât existau informaţii că proprietarul, cunoscut cu probleme locomotorii,  nu a reuşit să iasă din locuinţă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Bărbatul a fost descoperit decedat, în bucătăria casei, lângă uşă.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad