Connect with us

Administratie

Angajaţii Urban Serv încalcă hotărârile de Consiliu Local. VEZI cum arată străzile în urma maşinilor societăţii de salubrizare FOTO

Published

on

groapa de gunoi, masina deseuri (2)

Societatea Urban Serv este cea care se ocupă de curăţenia municipiului Botoşani şi care în acelaşi timp administrează şi depozitul temporar de deşeuri de la Rediu. Modul cum se gestionează activitatea nu este tocmai în regulă iar angajaţii Urban Serv sunt cei care încalcă o hotărâre a Consiliului Local.

În cursul zilei de astăzi, am surprins o maşină care aparţine societăţii Urban Serv care ieşea din curtea depozitului de deşeuri de la Rediu. În urma maşinii, pe carosabil, a rămas foarte mult noroi. Pentru acest lucru, firmele care au lucrat în ultimii ani pe raza municipiului au fost amendate de către Poliţia Locală deoarece au încălcat o hotărâre de Consiliu Local. La ora actuală, atât Urban Serv cât şi firmele de salubritate din judeţ care aduc gunoiul la Rediu, sunt pasibile de amenzi.

Am încercat să discutăm cu reprezentanţii Urban Serv dar aceştia nu au putut fi contactaţi. În schimb, reprezentanţii primăriei şi Poliţiei Locale au spus că vor lua măsuri. Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că le va solicita reprezentanţilor Urban Serv să pietruiască zona de acces a depozitului de deşeuri astfel încât să nu se mai înregistreze situaţii de acest gen în care străzile municipiului sunt umplute de noroi chiar de către firma care se ocupă de curăţenie.

groapa de gunoi, masina deseuri (1) groapa de gunoi, masina deseuri (3) groapa de gunoi, masina deseuri (4) groapa de gunoi, masina deseuri (5)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )