Connect with us

Sport

Leo Grozavu insistă pentru un teren sintetic: „Este absolut necesar”

Published

on

reunire lot, antrenament sala (2)

Antrenorul principal al FC Botoşani a solicitat din nou autorităţilor locale şi conducătorilor clubului să găsească soluţii pentru amenajarea unui teren sintetic în municipiu. El spune că a avut mari probleme în a efectua antrenamentele între cantonamentul de la Felix şi cel din Turcia.

La ora actuală, FC Botoşani are la dispoziţie două terenuri de antrenament, cu iarbă. Problema este că în perioada de iarnă, aceste terenuri s-ar distruge dacă ar avea loc antrenamente în fiecare zi. Din acest motiv, o parte din antrenamente sunt făcute la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

„Avem trei terenuri la dispoziţie dar în această perioadă, vremea nu permite să foloseşti aceste terenuri. Ai intrat o dată şi l-ai desfundat. Terenurile sunt moi şi nu pot fi refăcute după un antrenament. Nici personalul nu este foarte numeros. Vrem să le protejăm pentru că în momentul în care venim din Turcia va trebui să intrăm pe terenuri. Acel teren sintetic este absolut necesar. În momentul în care timpul este nefavorabil, ai un teren unde să te pregăteşti. Dacă acel teren este făcut la standardele actuale, acel teren te poate ajuta. De acel teren ar beneficia inclusiv juniorii. Prima echipă l-ar folosi doar atunci când nu se poate intra pe terenul cu iarbă. Cornel Şfaiţer este omul care insistă foarte mult iar atunci când îşi pune ceva în cap, realizează. Eu sunt convins că în acest an, Botoşaniul va avea şi un teren sintetic. În acel moment putem spune că Botoşaniul are infrastructura necesară pentru a arăta ca un club în prima ligă”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad